PUTEM SCHIMBA TOTUL ÎMPREUNĂ!

VĂ MULȚUMIM!

Ca orice boală cronică, CMT are consecințe evidente asupra sănătății persoanelor afectate, dar și asupra aspectelor sociale: nivel de trai, educație, dezvoltare personală și integrare socială. Aceste probleme trebuie diminuate prin inițierea unor proiecte, care să răspundă nevoilor specifici și să creeze instrumente de sprijin pentru membrii acestei comunități.
Pentru toate proiectele noastre avem nevoie de sprijinul și implicarea dvs.
Apelăm la empatia dvs pentru persoanele cu dizabilități. Înțelegerea situației acestor persoane și idenificarea cu anumite aspecte ale cauzei noastre cu siguranță vă vor aduce alături de noi.
Fie că vreți să faceți o donație mică sau doriți să acordați un sprijin financiar consistent, sunteți la fel de important pentru noi. Puteți, de asemenea, să ajutați un caz particular sau să donați pentru un anumit proiect sau eveniment. Donațiile dvs vor fi tratate cu cea mai mare seriozitate iar transparența este princicpiul pe care ne bazăm în ONG-ul nostru.
Vă mulțumim!

AJUTĂ PERSOANELE CARE SUFERĂ DE CHARCOT MARIE TOOTH!

ALĂTURĂ-TE CAUZEI NOASTRE!

Donațiile bănești vor fi folosite pentru sprijinirea proiectelor, funcționarea asociației, organizarea evenimentelor și sprijinirea membrilor.

AJUTĂ PERSOANELE CARE SUFERĂ DE CHARCOT MARIE TOOTH!

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiune asociației este ajutarea persoanelor care suferă de Charcot Marie Tooth pe toate planurile: social, medical, educațional, financiar, etc.

CUMPĂRĂ!

MAGAZIN CMT

Produsele din magazinul nostru sunt creații ale membrilor Asociației Charcot Marie Tooth România

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

VOLUNTARII NOȘTRI

Nu există nimic mai puternic decât inima unui voluntar.