Beneficii membri

Pentru început, am vrea să precizăm că pentru a beneficia de avantajele oferite de ACMTR trebuie să fiți membru cotizant. Urmează procedura. ACMTR este un ONG tânăr, înființat la sfârșitul anului 2018, ca orice entitate non-profit la început de drum și asociația noastră cere înțelege și răbdare în atingerea obiectivelor propuse.

Ce putem oferi acum?

  1. Servicii de informare și consiliere cu privire la CMT. Vă stăm la dispoziție, ne puteți adresa întrebări legate de boala de care suferiți, medici și spitale recomandate, drepturile de care beneficiați ca persoane cu dizabilități.
  2. Grup de sprijin pentru persoanele care suferă de CMT. Puteți accesa grupul de sprijin: https://www.facebook.com/groups/1713589235636404/
  3. Vă putem sprijini și reprezenta în fața instituțiilor publice: în cazul în care întâmpinați greutăți în obținerea gradului de handicap, dacă vă sunt încălcate drepturi sau sunteți victima unui abuz.
  4. Vă acordăm sprijin în relația cu Centrele de genetică pentru a putea beneficia de testare genetică gratuită.
  5. Putem acorda sprijin financiar pentru cazurile deosebite. Donațiile se acordă pe baza unui protocol. Dacă aveți o poveste de viață deosebită și vă aflați într-o situație dificilă, promovăm cazul dvs pentru a obține donații special pentru dvs.

Ce vă putem oferi pe viitor?

  1. Sunteți direct beneficiar al tuturor programelor și proiectelor noastre viitoare. Citește aici.
  2. Luați parte automat la eventualele tombole, concursuri cu premii și sunteți beneficiar al cadourilor oferite de sărbătorile importante.
  3. Primiți sub formă de abonament publicații informative despre CMT.

Ți-a plăcut site-ul? Distribuie!

Informații