Grup de lucru. Principii

Unul dintre principiile fundamentale după care funcționează Asociația Charcot Marie Tooth România este implicarea. Toate rezultatele asociației au în spate ore de muncă ale membrilor conducerii, membrilor activi și ale voluntarilor. Fără această implicare nu ar exista nimic. Orice inițiativă pentru a fi concretizată trebuie dublată de o activitate  practică concentrată pe obținerea celor mai bune rezultate. Acolo unde există o echipă mare și devotată unui scop comun, există și un final fericit pentru problemele noastre. Inițiativa și dorința de implicare sunt cheia unei vieți mai bune pentru persoanele cu dizabilități. Cine poate să cunoască mai bine problemele cu care ne confruntăm decât noi înșine. Nu trebuie să ai un anumit nivel de educație sau experiență în domeniul ONG, trebuie să îți dorești să schimbi lucrurile care te deranjează. În echipa noastră își găsește un loc oricine vrea să aducă o contribuție la rezolvarea problemelor noastre zilnice.

Un alt principiu al asociației este meritocrația, oricine dovedește implicare, prin lucruri concrete, poate accede la funcții (vezi statut).

Ne dorim o asociație care să performeze, să își atingă obiectivele. Acest lucru este posibil dacă avem lideri capabili și integri.

Dacă ai inițiativă, idei și îți place să muncești în echipă, te așteptăm în grupul de lucru. Solicită detalii aici.

 

Ți-a plăcut site-ul? Distribuie!

Informații