Donează!

Un gest mic poate schimba vieți.

Asociația Charcot Marie Tooth România are ca principal scop îmbunătățirea calității vieții persoanelor afectate de neuropatia Charcot Marie Tooth, o boală rară, gravă care afectează una din 2500 de persoane la nivel mondial. Ca orice boală cronică, CMT are consecințe evidente asupra sănătății persoanelor afectate, dar și asupra aspectelor sociale: nivel de trai, educație, dezvoltare persoală și integrare socială. Aceste probleme trebuie diminuate prin inițierea unor proiecte, care să răspundă nevoilor specifici și să creeze instrumente de sprijin pentru membrii acestei comunități. Pentru toate proiectele noastre avem nevoie de sprijinul și implicare.

Apelăm la empatia dvs pentru persoanele cu dizabilități. Înțelegerea situației acestor persoane și idenificarea cu anumite aspecte ale cauzei noastre cu siguranță vă vor aduce alături de noi. Fie că vreți să faceți o donație mică sau doriți să acordați un sprijin financiar substanțial, sunteți la fel de important pentru noi.

Puteți, de asemenea, să ajutați un caz particular sau să donați pentru un anumit proiect sau eveniment. Donațiile dvs vor fi tratate cu cea mai mare seriozitate iar transparența este princicpiul pe care ne bazăm în ONG-ul nostru. Vă mulțumim!

Donațiile bănești vor fi folosite pentru sprijinirea proiectelor, funcționarea asociației, organizarea evenimentelor și sprijinirea membrilor.

Modalități prin care puteți dona

Ușor și la îndemâna celor care vor să ajute

[vc_featured_box heading_text=”Donează direct în contul Asociației Charcot Marie Tooth România” content_text=”Datele de identificare fiscală sunt următoarele:
CIF:40534024
Banca Comercială Română,
IBAN RO44 RNCB 0100 1624 61280001″ heading_color=”#222222″ content_color=”#444444″ graphic=”image” horizontal_alignment=”left” show_button=”show” button_text=”” href=”” target=”_blank” css=”.vc_custom_1555881344581{border-radius: 10px !important;}” image=”2841″]
[vc_featured_box heading_text=”Donează prin mandat poștal” content_text=”Donează prin mandat poștal, completat cu datele noastre, purtând mențiunea Donație

ADRESĂ: Str. Castanilor, nr.58, ap.4, Reșița, Caraș-Severin.” heading_color=”#222222″ content_color=”#444444″ graphic=”image” horizontal_alignment=”left” show_button=”show” button_text=”” href=”” target=”_blank” image=”2838″]

[vc_featured_box heading_text=”Donează personal” content_text=”Donează personal la sediul Asociației, veți primi chitanță pentru suma donată.

ADRESĂ: Str. Castanilor, nr.58, ap.4, Reșița, Caraș-Severin.” heading_color=”#222222″ content_color=”#444444″ graphic=”image” horizontal_alignment=”left” show_button=”show” button_text=”” href=”” target=”_blank” image=”2840″]

[vc_featured_box heading_text=”Proiectul „Suntem rari, dar nu suntem invizibili„” content_text=”Campania de conștientizare și informare privind boala Charcot Marie Tooth” heading_color=”#222222″ content_color=”#444444″ graphic_color=”#ffffff” graphic_background_color=”#faa92e” horizontal_alignment=”left” show_button=”show” button_text=”Citește mai mult” href=”https://gogetfunding.com/sprijina-campania-de-constientizare-a-bolii-charcot-marie-tooth/” open_link_in_new_tab=”yes” target=”_blank” icon=”fa fa-info-circle” css=”.vc_custom_1561059279080{border-radius: 10px !important;}”][vc_featured_box heading_text=”Campaniile de strângere de fonduri de Paște, 1 iunie, Crăciun” content_text=”Cu ajutorul tău dăruim cadouri persoanelor cu dizabilități” heading_color=”#222222″ content_color=”#444444″ graphic_color=”#ffffff” graphic_background_color=”#faa92e” horizontal_alignment=”left” show_button=”show” button_text=”Citește mai mult” href=”https://www.asociatiacmt.ro/donatii-de-sarbatori/” open_link_in_new_tab=”yes” target=”_blank” icon=”fa fa-info-circle” css=”.vc_custom_1561058836956{border-radius: 10px !important;}”]
[vc_featured_box heading_text=”Proiectul „Noi suntem CMT„” content_text=”Crearea registrului de pacienți afectați de boala Charcot Marie Tooth.” heading_color=”#222222″ content_color=”#444444″ graphic_color=”#ffffff” graphic_background_color=”#faa92e” horizontal_alignment=”left” show_button=”show” button_text=”Citește mai mult” href=”” target=”_blank” icon=”fa fa-folder-open”][vc_featured_box heading_text=”Programului Național „Avem încredere în viitor, testează-te genetic!„” content_text=”Demersul nostru privind testarea genetică pentru pacienții afectați de boala CMT.” heading_color=”#222222″ content_color=”#444444″ graphic_color=”#ffffff” graphic_background_color=”#faa92e” horizontal_alignment=”left” show_button=”show” button_text=”Citește mai mult” href=”” open_link_in_new_tab=”yes” target=”_blank” icon=”fa fa-globe”]

Donații în bunuri și dispozitive medicale