Pachete de îngrijire gratuite pentru persoanele cu boala Charcot Marie Tooth

Persoanele care suferă de boala Charcot Marie Tooth au multiple probleme de sănătate la nivelul picioarelor și mâinilor.

Pachetele de îngrijire sunt gândite astfel încât să acopere nevoile medicale ale acestor persoane pe o anumită perioadă de timp.

Acestea conțin: încălzitor pentru picioare cu masaj, aparat masaj cu infraroșu, creme pentru picioare și mâini, pernă proprioceptivă gonflabilă, minibiciclete, stepper, vitamine și suplimente alimentare.

Cele 25 de pachete de îngrijire sunt donate în cadrul proiectul „Îmbunătățirea calității vieții persoanelor care suferă de boala Charcot Marie Tooth”, finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a programului „În stare de bine”

Pernă proprioceptivă recomandată în cazul ședinței de kinetoterapie

În prag de An Nou au ajuns pachetele pentru o parte din beneficiarii proiectului „Îmbunătățirea calității vieții persoanelor care suferă de boala Charcot Marie Tooth”, finanțat prin programul In Stare de Bine susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. Donarea pachetelor va continua în luna ianuarie 2022.

Persoanele care suferă de boala rară Charcot Marie Tooth au fost încântate de produsele primite și ne-au trimis poze cu bucuria pe care le-am făcut-o de sărbători. Un an nou fericit!